Tenaga

Klantenervaring

Schrijf ervaring met Tenaga Healingmassage

 
 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
24 berichten.
Ellen Ellen uit Apeldoorn schreef op 16 juli 2019 om 10:22:
Lieve Marian,  hartstikke bedankt voor de cupping massage en wat een "knopen" heb je eruit gehaald. Voor een ieder een aanrader om een keer te ervaren, cupping massage of één van de andere behandelingen. Kortom uw contact met Marian en haar levensmissie komt in uw energie met balans zeker ten goede! Zij is een bijzondere vrouw 🙏
Bakker Bakker uit Deventer schreef op 25 april 2019 om 18:41:
Ik heb Marian nu 2 keer mogen ontmoeten, dit was een aangename ontmoeting! Ze heeft mij geholpen rust terug brengen in het leven van mij en mijn dochter. Onze dank is erg groot!!!
Iris Iris uit Arnhem schreef op 17 april 2019 om 09:52:
De behandeling omvat niet alleen een heerlijk massage maar ook een healing op zowel energetisch niveau als bewustzijn. Een prettig gesprek gehad waarin er weer nieuwe inzichten aan de oppervlakte zijn gekomen. Een absolute aanrader!
Loes Loes uit Zutphen schreef op 15 april 2019 om 10:38:
Behandeling gehad van Marian om de tijd door te komen voor mijn operatie. Mijn pijn was zo goed als verdwenen . Binnenkort maar eens een ontspanningsmassage inplannen .
Tina Tina uit Deventer schreef op 5 april 2019 om 19:32:
Lieve marian , Vandaag bij marian geweest en voel me als herboren , heb antwoord gekregen op mijn vragen . Zeer dankbaar dat ik dit met haar heb mogen ervaren . Ze is een topper met een gouden hart ❤️ Voor ieder een aanrader
Grace Grace uit Apeldoorn schreef op 20 maart 2019 om 13:29:
Zo blij dat ik bij Marianne geweest ben. Ik kwam voor een gesprek. Ze heeft gezorgd en me geleerd om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Mijn dochter is ook bij Marianne geweest, daarna ging het een stuk beter op school. We vonden het beide een hele byzondere ervaring en raden haar zeker aan. Bedankt Marianne!
Nate Nate uit Apeldoorn schreef op 16 maart 2019 om 18:25:
Marian is erg goed in haar vak en weet waar ze mee bezig is. Ze geeft je rust in je hoofd. Alle lichamelijke pijntjes verdwijnen. Marian is erg prettig in omgang, stelt je gerust en luisterd goed naar je. Kortom zeker een aanrader!!!
Ties Ties uit Assen schreef op 15 maart 2019 om 17:18:
Vandaag voor het eerst een afspraak met Marian. Heb er bijna 3 uur gezeten. Ik ben met een volle verward hoofd binnengekomen en met een blij opgelucht maar vooral gelukkig gevoel weer weggegaan. Ik ben zo blij dat ik Marian heb mogen leren kennen. Heel blij en gelukkig van dat ze dr is. Hadden we maar meer van zulke vrouwen zoals Marian. Dus als je zou vragen van doen of niet........ ik zeg Marian is een aanrader. Topvrouw! Thks Marian ❤
José José uit Arnhem schreef op 15 maart 2019 om 12:26:
Heel fijn contact. Zowel de meditatie als de healing als erg ontspannend ervaren. Keep up the good work!
Maureen Maureen uit Deventer schreef op 12 maart 2019 om 20:02:
Na jaren behandelingen bij de fysio gehad te hebben , heeft Marian mij van mijn zeurende pijn afgeholpen ..gelijk bij de 1e behandeling! Sindsdien kom ik geregeld bij Marian , en als ik er vandaan kom voel ik me als herboren ..
ZwanettaFox ZwanettaFox uit Apeldoorn schreef op 12 maart 2019 om 14:50:
Heb je ergens last van of is je mindset niet zoals je het wil Marian is de best voor lichaam en geest!! Zeker een aanrader!!!
Beth meyer Beth meyer uit Apeldoorn schreef op 10 maart 2019 om 19:23:
Echt top. Naar meer dan 10 jaar fysio en niemand kon mij helpen heeft Marian mij van de pijn afgeholpen. Echt een aanrader voor lichaam en geest. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
vi vi uit Deventer schreef op 10 maart 2019 om 12:25:
Massage van Marjan: Ervaar ik als heel erg Positief prettig Ontspannend Helend🙏❣
Jos Jos uit Deventer schreef op 8 maart 2019 om 22:06:
Ik kom al jaren, samen met mijn dochters bij Marianne voor massage, en ik zou naar niemand anders willen gaan. Ze is een topvrouw die haar werk uiterst serieus neemt, en altijd de tijd voor je neemt om naast de massage ook gesprekken met je voert. Ze voelt ook meteen waar de pijntjes zitten. Bij mij is dat meestal al heel erg, wanneer ik een afspraak maak. Maar voel me als herboren na de massages. Ook zit ik in de Yoga/Meditatie groep, dit is ook zeker een aanrader!
Dkey Dkey schreef op 8 maart 2019 om 19:46:
Een topvrouw, luisterend oor, altijd behulpzaam.
Essie Essie schreef op 8 maart 2019 om 17:03:
Zowel Healing- als Welnessmassage erg tevreden. Na de 1e behandeling voelde ik me als herboren. Het is zeker een aanrader!
RL RL uit Apeldoorn schreef op 8 maart 2019 om 11:45:
Zeer fijne healing&massage ervaringen. Aan te raden voor elke leeftijd, voor zowel jong als oud🙏🏽
Ria werinussa Ria werinussa uit Zutphen schreef op 8 maart 2019 om 11:32:
Super lieve en kwalitatieve vrouw Zeer goede ervaring mee Beveel haar graag aan👌🏻👌🏻
JL JL uit Apeldoorn schreef op 8 maart 2019 om 11:07:
Fijne massages en healing! Ik raad iedereen aan om een afspraak te maken!
Natalie Natalie uit Zutphen schreef op 8 maart 2019 om 10:46:
Marian is gewoon een top vrouw❤️. Ze komt nu al 3 jaar bij mij .. ze heeft mijn kinderen zo goed geholpen🍀 en mijzelf ook. Als er iets is en ik vraag haar om hulp staat ze er! Ben blij dat jij in ons leven bent gekomen😘. Zal echt iedereen haar aanraden zonder enige twijfel .